Plaatje bij het artikel van ODBS de Touwladder

Open dag De Touwladder

Kies voor een school met de unieke combinatie van kleinschaligheid, tabletonderwijs en daltononderwijs!

De Touwladder is een kleinschalige school. Zo kunnen wij uw kind alle aandacht geven wat het nodig heeft. Als uw kind een achterstand heeft, doen wij er alles aan om uw kind zo goed mogelijk te begeleiden. Andersom is dit ook het geval: als uw kind zich sneller ontwikkelt dan zijn/haar klasgenootjes, stimuleren wij het om verder te leren met verrijkend werk.

Tabletonderwijs
Binnen De Touwladder zorgen wij voor de optimale ontwikkeling van uw kind door middel van tabletonderwijs met Snappet 3.0. Snappet is digitaal onderwijs dat zich aanpast aan het niveau van de leerlingen. Hierdoor wordt elk kind uitgedaagd om zich naar eigen kunnen te ontwikkelen. Dit leidt tot een sterke verbetering van de leerresultaten van uw kind.

Dalton onderwijs

Daltononderwijs is onderwijs dat uitgaat van de eigen verantwoordelijkheid van kinderen. Binnen de kaders die de  leerkracht hen geeft, leren zij zelfstandig hun eigen keuzes maken, bijvoorbeeld in samen of alleen werken, oplossingen werkplek en tijdsplanning.  Zo zorgen wij ervoor dat uw kind opgroeit tot een sociale, creatieve en kritische volwassene die klaar is voor het leven en werken in de 21e eeuw.

Open dag

Kom de sfeer proeven en ons onderwijs bekijken tijdens de open dag. Op zaterdag 28 januari van 9.30 tot 12:00 en woensdag 1 februari van 9:00 tot 12:00 laten leerlingen, leerkrachten en ouders zien hoe we werken op Daltonschool De Touwladder. Laat u verrassen door onze leuke kinderen, de gedrevenheid van onze collega’s en het enthousiasme van onze ouders!

Wilt u vooraf al meer informatie? U bent van harte welkom om te komen, te bellen of te mailen! (info@detouwladder.nl / 0546 - 57 26 75)

Vragen of terugbelverzoek

Wilt u vooraf al meer informatie? Of wordt u liever door ons teruggebeld? Laat dan hieronder uw vraag en/of gegevens achter.

Deel deze pagina: