Plaatje bij het artikel van ODBS de Touwladder

Open dag

Het is bijna zover: de open dag van De Touwladder!

Kom de sfeer proeven en ons onderwijs bekijken tijdens de open dag. Op zaterdag 28 januari van 9.30 tot 12:00 en woensdag 1 februari van 9:00 tot 12:00 laten leerlingen, leerkrachten en ouders zien wat Daltonschool De Touwladder uniek maakt. Laat u verrassen door onze leuke kinderen, de gedrevenheid van onze collega’s en het enthousiasme van onze ouders!

De Touwladder is een kleinschalige school. Zo kunnen wij uw kind alle aandacht geven wat het nodig heeft. Als uw kind een achterstand heeft, doen wij er alles aan om uw kind zo goed mogelijk te begeleiden. Andersom is dit ook het geval: als uw kind zich sneller ontwikkelt dan zijn/haar klasgenootjes, stimuleren wij het om verder te leren met verrijkend werk. Ook zorgt de combinatie van Tabletonderwijs en Dalton onderwijs er voor dat uw kind alles uit zichzelf kan halen!

Wilt u vooraf al meer informatie? U bent van harte welkom om te komen, te bellen of te mailen! (info@detouwladder.nl / 0546 - 57 26 75)

Schoolgids ontvangen?

Wilt u de schoolgids ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in en vul bij opmerkingen 'schoolgids' in, dan sturen wij u deze toe. Ook als u vragen heeft kunt u onderstaand contactformulier gebruiken. 

Deel deze pagina: